OK

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke denne type behandlinger. hvis du er interesseret, kan du udfylde boksen ”Book en gratis konsultation" som du finder længere nede på siden, og vi vil vende tilbage, når vi åbner op for denne behandling.

Strækmærker

Strækmærker opstår i forbindelse med en hurtig vægtøgning, hvor huden ikke har kunne følge med. Oftest taler man om strækmærker i forbindelse med graviditet, men de kan også opstå som følge af hurtig vækst i puberteten eller ved styrke-/vægttræning.

Strækmærker udgør heldigvis ingen sundhedsrisiko, men de kan være så tydelige og fylde psykisk så meget, så du ikke har lyst til at vise din krop til andre. Hos Real Skin udfører vi effektive og skånsomme behandlinger mod strækmærker - og har en bred viden og erfaring inden for dette område.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen med laser udglatter overgangen fra huden til strækmærket. Når overfladen gøres helt jævn, kan synligheden af strækmærkerne fjernes. Det er dog ikke hos alle, at strækmærkerne forsvinder 100 %, men man kan komme meget tæt på.

Behandlingen booster bindevævscellerne til at starte en reparationsproces ud fra den kontrollerede opvarmning, som laserstrålerne laver i huden. Cellefornyelsen bevirker, at der dannes ny kollagen samtidig med, at hudens indhold af især elastin og hyaluronsyre øges.

Hvor lang tid tager det at fjerne strækmærker?

Det varierer meget hvor mange behandlinger, der er nødvendige for at se de ønskede resultater. Der er bl.a. stor forskel på, hvor effektiv behandlingen er på nye eller ældre strækmærker.

Ældre strækmærker kan fjernes eller mindskes på typisk bare 1-3 behandlinger, mens nye strækmærker typisk kræver flere behandlinger. Det kan virke mærkeligt, at det forholder sig sådan, men ældre strækmærker har fået samme farve som din hud, og derfor kræver de færre behandlinger.

Hos Real Skin kan vi bruge en laser rettet mod blodkar, hvis strækmærkerne stadigvæk er røde. Derefter kan vi bruge forskellige lasere for at nedbryde vævet og samtidig danne kollagen for en opstrammende og udglattende effekt.

Kan strækmærker fjernes helt?

Det kan desværre ikke garanteres. Nyere strækmærker kan nemmere reduceres, måske i gennemsnit med op til 80 %, hvor ældre strækmærker nogle gange kan være svære at opnå det ønskede resultat med. Hudtypens pigmenteringsgrad spiller en afgørende rolle for muligheden med laser.

Priser

Prisen for fjernelse af strækmærker afhænger af området der skal behandles samt mærkernes alder m.m. Kontakt os for nærmere information og et tilbud.