fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2

Laserbehandling af tattoo

Real Skin tilbyder som de eneste i Danmark laserbehandling med verdens mest avancerede laserteknologi PicoSure. Denne laserbehandling er suverænt den bedste, hurtigste og skånsomste måde, der er på markedet til fjernelse af tatoveringer.

Har du en tatovering, du vil have fjernet, så udfyld vores kontaktformular og besøg os til en gratis konsultation, hvor vi vurderer din tatovering og kommer med et estimat for antal behandlinger og giver en pris. Har du ikke mulighed for at komme forbi os, er du også altid velkommen til at sende billeder vedhæftet en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvordan foregår en laserbehandling af tatovering?

En laserbehandling foregår på den måde, at der køres et laserapparat hen over tatoveringen, hvormed man punktskyder hele det farvede område med laserlys, så farvekornene varmes op og sprænges i så små stykker, at kroppen kan opsuge og udskille dem som affaldsstoffer.

Når vi foretager en laserbehandling af tattoo, skal du i gennemsnit regne med 6 behandlinger, hvor man tidligere har skullet regne med 12 behandlinger. Vi kan gøre det hurtigere, fordi vi bruger den nye PicoSure laser, der er meget hurtigere og mere effektiv end en traditionel Q-Switched laser.

Hvad gener er der efter en laserbehandling?

En laserbehandling fører som oftest til, at der dannes en sårskorpe på huden, som bliver afstødt efter nogle uger. For at passe på huden i pausen mellem behandlingerne, er det en god idé at bruge en fugtighedscreme, så huden ikke tørrer ud og sprækker.

Gør det ondt at få fjernet en tatovering med laserbehandling?

En laserbehandling føles lidt ligesom en varm elastik, der rammer huden og er ovre på få minutter. De fleste vælger at gennemføre laserbehandlingen uden lokalbedøvelse, hvis deres tatovering er lille. Vi anbefaler lokalbedøvelse til de fleste større tatoveringer.

Hvordan ser huden ud efter en laserbehandling?

Når man får fjernet en tatovering med laserbehandling, kan man ikke regne med, at huden altid kommer til at se fuldstændig ud som før.

Traditionelle Q-Switch-lasere efterlader ofte ar og/eller lyst pigment, fordi de tilfører ret meget varme til pigmentet og vævet rundt om. Vi bruger som nævnt PicoSure, som ikke tilfører væsentlig varme til behandlingsområdet. PicoSure medfører til, at processen er meget skånsom, samtidigt med risikoen for at få ar eller lyst pigment i behandlingsområdet mindskes.

Udviklet af www.online-results.dk