På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke denne type behandlinger. hvis du er interesseret, kan du udfylde boksen ”Book en gratis konsultation" som du finder længere nede på siden, og vi vil vende tilbage, når vi åbner op for denne behandling.

Laserbehandling af tattoo, pigmentpletter m.m.

Har du en tatovering eller pigmentpletter, som du gerne vil have fjernet? Så kan en laserbehandling af din tatovering være løsningen. En tattoo laser removal kan enten helt fjerne eller som minimum reducere tattoos, pletter, mærker og ar i huden.

Real Skin tilbyder som de eneste i Danmark laserbehandling med verdens mest avancerede laserteknologi PicoSure®. Denne tattoo laser fjerning er suverænt den bedste, hurtigste og skånsomste måde, der er på markedet til fjernelse af tatoveringer.

Hvordan foregår behandling med laser?

Laserbehandlinger kan foregå ved forskellige procedurer. Ofte er der brug for grundig forberedelse, ved fx CO2-laserbehandling af ansigtet eller ved permanent hårreduktion. Ved milde laserbehandlinger kan der derimod ofte behandles uden større forberedelse. Selve behandlingen til laser tattoo fjernelse kan også variere meget.

Laserlyset optages af blodkar, hår, pigment eller tatoveret hud, som kort opvarmes og dermed bliver destrueret. Efter laserbehandling føles huden typisk varm, men du kan som oftest vende tilbage til de daglige aktiviteter med det samme. I de fleste tilfælde skal du have flere behandlinger alt efter, hvad der ønskes fjernet, men du vil som oftest se et synligt resultat allerede efter første behandling.

Hos Real Skin bruger vi PicoSure® lasersystemet til tatoveringsfjernelse samt til behandling af overfladiske pigmentpletter.

PicoSure®

PicoSure® systemet bruger picosekundteknologi, hvilket gør det muligt at lave laserbehandlinger i særklasse.

  • 2-3 gange hurtigere og mere sikkert end andre lasere
  • Høj effektivitet med meget lille risiko
  • Mindre smertefuld behandling
  • Kan fjerne ALLE tatoveringsfarver