OK

Om os

Effektiv, skånsom og tryg behandling

Real Skin tilbyder dig Danmarks mest effektive, skånsomme og trygge måde at fjerne tatoveringer. Dette gør vi ved at være en af de meget få i Skandinavien, der bruger verdens mest avancerede laser PicoSure. Desuden er vi en af de mest erfarne PicoSure brugere i verden, da vi startede december 2014 i Ørestad og siden har haft tusindvis af behandlinger igennem klinikken.

Vi har over en lang årerække udviklet helt unik behandlingsteknik, der har til formål at mindske bivirkninger og ubehag og fremskynde hurtigere fjernelse af din tatovering. Dette kan vi gøre fordi vi ser os selv som “fagnørder” og hele tiden tester/undersøger nye muligheder for bedre behandlingsmetoder.

Moderne lokaler centralt i København

Vi har lokaler centralt i Ørestad i København, hvor vi tager imod og gerne fortæller om behandlingen, inden der bestilles et endeligt behandlingstidspunkt.

Kim Lund Suldvart, Laseroperatør, Ceritificeret til PicoSure af CynoSure

Vi går ind for gode tatoveringer

Vi har ikke noget imod tatoveringer, men vi har noget imod dårlige tatoveringer. Derfor vil vi altid gerne hjælpe, hvis du har en uønsket tatovering som du gerne vil have forbedret. Dette kan indebære komplet fjernelse med laser, delvis lysning og derefter coverup tatoveing eller måske er løsningen at få rettet/tilpasset den nuværende tatovering, helt uden brug af laser. Vi samarbejder nemlig med mange dygtige tatovører og sætter altid klientens ønske højest, uanset om det omfatter laser eller ej.

Skriv til os på info@realskin.dk eller ring på  53 78 23 00, så tager vi en snak og finder ud af, om vi skal fjerne din tatovering helt eller vi blot skal lysne den, så du kan få lavet en flot cover up.

På Facebook er der en samling af anmeldelser, fra både igangværende klienter, samt afsluttede. Det kan læses her: Anmeldelser

Vi er medlem af ECTP