OK

Cover Up? Vi lysner, retter, genopfrisker m.m.

Hos Real Skin har vi det simple mål at hjælpe dig, der render rundt med en tatovering, du ikke er tilfreds med. Det gælder lige meget, om noget skal fjernes, rettes, farves op eller lysnes, så din tatovering kan dækkes med en ny, flot cover up. Det gælder også, hvis det bare er en del af en tatovering der skal fjernes, som et bogstav for meget i et citat eller lignende.

Vi samarbejder med dygtige tatovører

Lige meget hvad du har af problemer med din tatovering, kan vi hjælpe. Vi har et tæt samarbejde med tatovørerne hos Custom Made Ink der kan rådgive og komme med gode ideer til, hvordan din tatovering kan blive flot. De kan desuden også lave rettelsen eller din cover up, når du har afsluttet behandlingerne hos os.

Hos Real Skin får du den bedste rådgivning og det bedste resultat, fordi vi samarbejder med tatovører og bruger den nyeste laserteknologi til at klargøre din gamle tatovering til en cover up. Udfyld vores kontaktformular og send os nogle billeder, hvor vi kan se den tatovering, du gerne vil have ændret. Det giver os de bedste betingelser for at hjælpe dig til en fed cover up.

Få den bedste cover up med vores teknik

Hvis du har en gammel tatovering, du ikke er tilfreds med og ønsker at få den dækket med en anden tatovering som et sleeve eller lignende, så giver du tatovøren de bedste betingelser for at lave noget fedt, hvis du får et par laserbehandlinger med PicoSure.

Når du med 1-3 behandlinger får lysnet din gamle tatovering, giver du din tatovør de optimale betingelser for at lave en cover up. Når din tatovering er lysnet kan den nemt dækkes med en ny tatovering, og tatovøren kan lave en meget bedre cover up, hvor det ikke er nødvendigt kun at bruge mørke farver eller inddrage den gamle tatovering i den nye.

Hvilke typer tatoveringer kan behandles?

PicoSure kan bruges til at fjerne alle slags tatoveringer med meget lille risiko for komplikationer. PicoSure egner sig specielt godt til tatoveringer med meget farve - blå, grøn og lilla forsvinder på meget få behandlinger. Vi kan med laseren fjerne både professionelle tatoveringer og amatørtatoveringer.

Hvordan foregår behandlingen?

I en behandling med PicoSure bruges der picosekundteknologi, som er over 10 gange hurtigere end selv de bedste Q-Switched lasere. Dette betyder, at blækken i tatoveringen pulveriseres til helt små partikler, som relativt nemt kan nedbrydes af kroppens celler.

Behandling med PicoSure er høj effektivitet med en meget lille risiko. PicoSure gør det muligt at få fjernet og lysnet tatoveringer effektivt med en meget lille risiko for bivirkninger. De komplikationer, man hyppigst ser, er vabler, som går i sig selv efter et par dage.