fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2

Effektiv fjernelse af tatovering

Real Skin tilbyder som de eneste i Danmark at fjerne tatoveringer med verdens mest avancerede laserteknologi PicoSure. PicoSure er den bedste, hurtigste og skånsomste måde at fjerne tatoveringer på:

  • Bedre fjernelse af alle farver - også de ellers normalt vanskelige farver
  • Hurtigere fjernelse, fordi der er behov for færre behandlinger
  • Skånsommere behandling, fordi man i modsætning til med traditionel Q-Switch ikke tilfører varme til pigmentet og området omkring
  • Hurtigere heling og kortere tid mellem behandlingerne
  • Billigere, fordi der er behov for færre behandlinger

Hvis du vil vide mere om forskellen på PicoSure og andre typer lasere, så tjek vores sammenligning af laserbehandlinger.

fjern tattoo

Har du en tatovering, du vil have fjernet, så udfyld kontaktformularen og kom ind til en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere din tatovering og komme med et estimat for antal behandlinger og en pris. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores lokaler, er du velkommen til at sende billeder vedhæftet en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Hvor mange behandlinger du skal have for at få fjernet en tatovering afhænger af flere forhold:

  • Tatoveringens størrelse
  • Tatoveringens farver
  • Tætheden i blækket
  • Din hudtype
  • Om det er en professionel tatovør eller en amatør, der har lavet din tatovering

Der skal i gennemsnit bruges 6 behandlinger med en PicoSure laser, hvor man normalt skal regne med 12 behandlinger med en traditionel Q-Switched laser. Normalt skal der gå ca. 6 uger mellem hver behandling med PicoSure, hvilket giver en total behandlingsperiode på 9 måneder, hvor man med Q-Switched lasersystemer skal bruge 24 måneder.

Færre behandlinger betyder, at du betaler en langt lavere totalpris hos os selv om hver enkelt behandling måske er lidt dyrere.

Hvordan foregår behandling med PicoSure?

PicoSure lasersystemet bruger picosekundteknologi, som er en kombination af fototermisk effekt og fotomekanisk effekt. Denne patenterede teknologi sørger for, at blækken i tatoveringen både opvarmes og samtidigt bliver "slået" i stykker. Blækpigmenten bliver derved opløst til mindre "støvpartikler" og er derved meget nemmere for kroppens celler at nedbryde end nogensinde muligt med Q-Switched laserteknologi.

PicoSure er høj effektivitet med en meget lille risiko. Teknologien gør det muligt at fjerne tatoveringer effektivt med meget lille risiko for bivirkninger. De hyppigste komplikationer er vabler, som går i sig selv efter et par dage. Derudover ses hypopigmentering, hvor huden bliver lysere, da al pigment i huden bliver ramt. Dette er også et midlertidigt problem, som går i sig selv efter noget tid.

Udviklet af www.online-results.dk