Tatoveringsfjernelse - effektiv fjernelse af tatovering

Real Skin har den største erfaring med tatoveringsfjernelse vha. PicoSure® i Danmark, idet vi var de første i landet med teknologien og har brugt systemet siden 2014. Fjernelse af tatoveringer med PicoSure® er baseret på picosekundprincippet, dvs. ultrakorte laserimpulser med relativ høj energi, som leder til specifik destruktion af tatoveringspigmentet. PicoSure® er den mest effektive, hurtigste og skånsomste måde til tatovering fjernelse:

 • Bedre fjernelse af alle farver - også de ellers normalt vanskelige farver
 • Hurtigere fjernelse, fordi der er behov for færre behandlinger
 • Skånsommere behandling, fordi man i modsætning til med traditionel Q-Switch ikke tilfører for meget varme til pigmentet og området omkring
 • Hurtigere heling og kortere tid mellem behandlingerne
 • Billigere, fordi der er behov for færre behandlinger

Har du en tatovering, som du vil have fjernet, så kontakt os og kom ind til en gratis konsultation til laser tatto fjernelse. Her kan vi vurdere din tatovering og komme med et estimat for antal behandlinger og en pris på fjerning af din tattoo.

Hvordan fjerner man tatoveringer både skånsomt, sikkert og effektivt? Læs mere om laser fjernelse af tatovering med PicoSure her på siden.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Hvor mange behandlinger du skal have for at få fjernet en tatovering afhænger af flere forhold:

 • Tatoveringens størrelse
 • Placering på kroppen
 • Tatoveringens farver
 • Tætheden i blækket
 • Din hudtype
 • Om det er en professionel tatovør eller en amatør, der har lavet din tatovering

Der skal i gennemsnit bruges 6 behandlinger med en PicoSure® laser, hvor man ellers normalt skal regne med ca. 12 behandlinger med en traditionel Q-Switched laser. Typisk skal der gå ca. 6-8 uger mellem hver behandling med PicoSure®, hvilket giver en total behandlingsperiode på 9 måneder, hvor man med Q-Switched lasersystemer ofte ender at skulle bruge 24 måneder. Og selv med mange behandlinger med ældre Q-Switched systemer, er komplet fjernelse af tatoveringen ikke garanteret.

Fjern tattoo med laser til en lavere pris

Fjernelse af tatovering med laser er ikke dyrere i længden. Færre behandlinger betyder, at du betaler en langt lavere totalpris hos os, selvom prisen for hver enkelte behandling er lidt dyrere.

Hvordan foregår behandling med PicoSure®?

PicoSure® lasersystemet bruger picosekundteknologi, som er en kombination af fototermisk effekt og fotomekanisk effekt. Denne teknologi, som er patenteret, sørger for, at blækken i tatoveringen både opvarmes og samtidigt bliver "slået" i stykker. Blækpigmenten bliver derved opløst til mindre "støvpartikler" og er derved meget nemmere for kroppens celler at nedbryde. På grund af den ultrakorte (picosekund = 1x10-12 sekunds varighed) kan der overføres store mængder laserenergi til pigmentet, uden at hudens celler påvirkes nævneværdigt. Ved den udbredte Q-Switched laserteknologi opvarmes hudens celler også, hvilket begrænser den mængde af energi som man kan tåle (for at undgå forbrænding) - og derfor giver den form for behandling ringere effekt og giver behov for flere behandlingsseancer.

PicoSure® er lig med høj effektivitet forbundet med en meget lille risiko. Teknologien gør det muligt at fjerne tatoveringer med meget lille risiko for permanente bivirkninger. Hvis der skulle optræde en komplikation, er det hyppigst blærer i huden, som går i sig selv efter et par dage. Derudover ses hypopigmentering, hvor huden bliver lysere, hvis hudens pigment (melanin) reagerer på laserpåvirkningen. Dette er også et forbigående problem, som i de fleste tilfælde går i sig selv efter noget tid.

Hvilke typer tatoveringer kan behandles?

PicoSure® kan bruges til at fjerne alle slags tatoveringer med meget lille risiko for komplikationer. PicoSure® egner sig specielt godt til tatoveringer med meget farve - blå, grøn og lilla forsvinder på meget få behandlinger. Vi kan med laseren fjerne både professionelle tatoveringer og amatørtatoveringer.

Vi retter, genopfrisker, lysner m.m.

Har du en gammel tatovering, som du ikke er tilfreds med og ønsker at få den dækket med en anden tatovering som et sleeve eller lignende, så får tatovøren de bedste betingelser for at lave noget flot, hvis du får et par laserbehandlinger med PicoSure®.

Når du med 1-3 behandlinger med PicoSure® får lysnet din gamle tatovering, giver du ligeledes din tatovør de mest optimale betingelser for at lave en cover up, idet den gamle tatovering derefter nemt kan dækkes med en ny tatovering. Dette er vel at mærke uden, at det er nødvendigt kun at bruge mørke farver eller inddrage den gamle tatovering i den nye, som man må gøre, hvis den gamle tatovering ikke er fjernet effektivt.

Vi samarbejder med professionelle tatovører

Uanset hvilke problemer som du har med din tatovering, kan vi hjælpe. Vi har et tæt samarbejde med de dygtige tatovører hos Custom Made Ink, som kan rådgive og komme med gode ideer til, hvordan din tatovering kan blive flot.

Priser

 • Størrelse:Pris pr. PicoSure® behandling:
 • under 2x2 cm 500 kr.
 • 5x5 cm 750 kr.
 • 10x10 cm 1000 kr.
 • 15x20 cm 1.250 kr.
 • 15x30 cm 1.500 kr.
 • Hvis der skal bruges flere end 10 behandlinger, udføres efterfølgende med 50 % rabat.