OK

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke denne type behandlinger. hvis du er interesseret, kan du udfylde boksen ”Book en gratis konsultation" som du finder længere nede på siden, og vi vil vende tilbage, når vi åbner op for denne behandling.

Pigmentpletter og pigmentskjolder

Pigmentpletter og skjolder på huden kommer med alderen. De kan skyldes for meget sol, hormonelle forandringer ved fx graviditet eller de kan skyldes genetik. Pigmentforandringer kan få huden til at se grumset ud, hvilket kan være generende.

Pigmentpletter ses ofte på ansigt, hals, bryst og hænder - vi har god erfaring med at fjerne pigmentpletter med laser. Hvis du vil vide, om dine pletter kan fjernes, er du velkommen til at komme forbi klinikken, ringe til os eller booke tid til en konsultation online.

Laserbehandling af pigmentpletter og skjolder

Behandling af pigmentpletter og pigmentskjolder med laser kan give din hud en mere ensartet tone, så du er fri for at dække pletter og skjolder med makeup. Laserbehandling af pigmentpletter kan ifølge undersøgelser få huden til at se helt op til 10 år yngre ud.

Vi benytter os af den nyeste laserteknologi på markedet for at give dig det bedst mulige resultat. Hos Real Skin har vi flere lasere til pigmentreducering. Alt fra den milde PicoSure® Focus Lens til den mere dybdegående Erbium:YAG og ikke mindst den energirige CO2- laser, som også reducerer fine rynker og opstrammer huden.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen med laser foregår ved, at laseren sender lys hen over huden. Når lyset rammer en pigmentplet, omdannes lyset til varme, og pigmentet destrueres.

Efter laserbehandlingen vil din hud føles varm eller solskoldet. Du kan være rød op til et par timer efter behandling. Pigmentpletterne vil ændre farve og blive mørkere lige efter behandlingen. 4-7 dage efter behandlingen vil de mørke pletter begynde at skalle af, og huden vil se både mere ensartet (homogen), yngre og frisk ud.

Forsvinder pletterne helt?

Pigmentpletter og skjolder, som ligger i den øverste del af huden, kan nemt og effektivt fjernes med laser. Effekten af en laserbehandling er rigtig god, hvis pigmentet ligger i overhuden. Ligger pigmentpletten dybere i huden, vil pletten typisk kun blive reduceret. I disse tilfælde kan man supplere behandlingen med noget creme, der kan reducere farven på pletten yderligere. Alternativt vælges en mere energirig (mere dybdegående) laserbehandling som Erbium:YAG eller CO2-laseren. Hudtypens pigmenteringsgrad spiller en afgørende rolle for muligheden med laser.

Det kræver som regel kun 1-3 behandlinger at fjerne/signifikant reducere pigmentpletter. Ved flere behandlinger foretages behandlingerne med 3 ugers mellemrum.

Bonuseffekt - behandlingen forebygger rynker

Behandlingen af pigmentpletter har den heldige bivirkning, at den giver en 100 % forøgelse af collagen i huden, hvilket er med til at forebygge rynker.

Faktor 50 er din ven i tiden efter

Det er meget vigtigt, at du efter behandlingen anvender faktor 50+ på huden i op til 2 år, når du opholder dig i solen. Solcreme skal smøres på huden flere gange dagligt ved meget kraftig sol. Blot få minutters sol uden solcreme kan gøre, at produktionen af pigment øges igen og medføre, at pigmentpletterne kan blive gendannet.

Priser

Priserne for behandling afhænger af området som ønskes behandlet.