Pigmentfejl

Få fjernet pigmentfejl effektivt

Real Skin tilbyder en mere effektiv, skånsom og sikker måde i forhold til reducering og fjernelse af pigmentfejl. Vi fjerner pigmentfejl og leverpletter med laser og bruger den hurtigste, bedste og mest sikre laser på markedet - PicoSure.

Har du en pigmentfejl eller nogle brune pletter, du ønsker at få fjernet, så kontakt os. Vi kan typisk fjerne eller reducere pletterne med nogle få behandlinger.

Pigmentfejl

Hvilken type behandling tilbyder vi?

Laseren PicoSure betragtes inden for laserbehandling af hud som en revolution, fordi den er både mere effektiv, skånsom og sikker sammenlignet med traditionelle laserbehandlinger. Laserbehandling med PicoSure betyder for dig:

  • En effektivere og skånsommere behandling sammenlignet med traditionelle laserbehandlinger
  • En hurtigere helingsproces, fordi behandlingen er langt blidere ved din hud end andre laserbehandlinger

Hvad skal du være opmærksom på?

Det behandlede område kan i nogle tilfælde være lidt lysere end den øvrige hud i tiden lige efter behandling. Kroppen vil med tiden selv udbedre skaden og producere den farve, der mangler.

Efter behandling skal du sørge for at bruge en creme med en høj solfaktor og holde det behandlede område ude af solen i de første fire uger. Vi anbefaler også, at du dækker det aktuelle område til de sidste uger inden behandling, fordi vi ikke kan behandle pigment, som har fået sol for nylig.

Vi gør desuden opmærksom på, vi kun behandler mørke pletter. Dette skyldes, at lyse eller hvide pigmentpletter indeholder farvestoffet melanin, som ikke kan tiltrække lyset fra laseren.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Antallet af behandlinger afhænger af, hvor stort et hudområde, der skal behandles samt typen af uønsket pigment og den individuelle respons på behandlingen.

Før vi starter en behandling gennemfører vi altid en personlig konsultation i vores lokaler, hvor vi undersøger pigmentet, der skal fjernes, og giver dig en samlet pris på behandlingen. Konsultationen er gratis og kan bestilles her:

Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Udviklet af www.online-results.dk