fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2

Laser tattoo removal

Real Skin tilbyder som de eneste i Danmark at lave tattoo removal med verdens mest avancerede laserteknologi, PicoSure. Denne laser til fjerning af tatovering er suverænt den bedste, hurtigste og skånsomste måde, der er på markedet. PicoSure udmærker sig bl.a. ved:

  • Bedre fjerning af alle farver - også de normalt vanskelige tattoo farver
  • Hurtigere fjerning, da der er behov for færre laserbehandlinger
  • Skånsommere behandling, da laseren i modsætning til traditionel Q-Switched laser ikke tilfører varme til huden i samme grad
  • Hurtigere heling af huden og kortere tid mellem hver behandling
  • Billigere tattoo removal, da der er behov for færre behandlinger

Har du en tattoo, du vil have væk, så udfyld kontaktformularen nedenfor og kom ind til en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere din tattoo og komme med et estimat for antal behandlinger og en pris. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores lokaler for en vurdering, er du også altid velkommen til at sende billeder vedhæftet en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvordan foregår laser tattoo med PicoSure?

Hos Real Skin bruger vi som nævnt PicoSure lasersystemet, som er en laserteknologi, der bruger en kombination af fototermisk effekt og fotomekanisk effekt. Teknologien er patenteret og laseren sørger kort fortalt for, at blækken i tatoveringen både opvarmes og samtidigt slås i stykker, så den nemt kan nedbrydes og udskilles af kroppens celler.

Hvad skal du overveje før en laser tattoo?

Vi anbefaler, at du læser vores Råd & Pleje samt FAQ - og så selvfølgelig, at du kontakter os og stiller alle de spørgsmål, du måtte have, før du går i gang med at få fjernet din tattoo med laser.

Det er bl.a. vigtigt, du gør dig klart, at det taget tid at få lavet laser tattoo. Der skal altid mere end én behandling til, og det er rigtig ærgerligt at stoppe midt i forløbet, da du så render rundt med, der hverken er en tatovering eller en fjernet tatovering.

Udviklet af www.online-results.dk