fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2
fjerntattoo 3
fjerntattoo 1
fjerntattoo 2

Fjern min tatovering…

Rigtig mange danskere har en eller flere tatoveringer. De fleste er glade for deres tatoveringer, men af og til er der nogle, der fortryder og vil have den fjernet - måske fordi den er lavet i ungdomskådhed og de ikke længere kan lide motivet, måske fordi den sender et uheldigt signal eller også passer den bare ikke til der, hvor de nu er i livet.

Langt de fleste tatoveringer kan fjernes, men man skal alligevel tænke sig godt om, før man går i gang med en behandling, der har til formål at fjerne en tatovering. Her nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil i gang med projekt: ”Fjern tatovering”.

Hvordan fjerner man tatoveringer?

En tatovering består af hundrede eller tusindevis af bitte små huller i huden, som er blevet fyldt ud med helt små farvekorn. Helt overordnet fjerner man en tatovering ved at fjerne alle disse små farvepartikler.

En tattoo kan fjernes enten med laserbehandling - den mest almindelige metode og den, vi tilbyder hos Real Skin - eller ved kirurgisk behandling.

Laserbehandling:

Tatoveringer kan fjernes med laserlys. Det foregår på den måde, at behandleren kører et laserapparat hen over tatoveringen og punktskyder hele det farvede område med laserlys, så farvekornene i tatoveringen varmes op og sprænges i så små stykker, at kroppen kan opsuge og udskille dem som affaldsstoffer - altså selv fjerne tatoveringen.

Hos Real Skin skal du i gennemsnit regne med 6 behandlinger, hvor man normalt skal regne med 12 behandlinger med de en traditionel Q-Switched laser. Vi kan gøre det hurtigere, fordi vi bruger en PicoSure laser, der er meget hurtigere og mere effektiv end en traditionel Q-Switched laser.

Kirurgisk behandling:

Små tatoveringer kan fjernes ved et kirurgisk indgreb. Det vil nærmere konkret sige, at en plastikkirurg skærer huden med tatoveringen væk. Her skal man regne med at få et ar, der vil være på størrelse med tatoveringen.

Hvad koster det at få fjernet en tatovering?

En pris for at få fjernet en tatovering vil bero på hvor mange behandlinger, der kræves for at få den væk. En pris vil derfor beregnes ud fra, hvilke farver der er brugt, hvor meget blæk der er i huden, din hudtype m.m.

Du kan læse mere om antal behandlinger og pris her

Udviklet af www.online-results.dk