anti aging

Revitaliserende behandling

Hos Real Skin udfører vi foryngende laserbehandling af ansigt, hænder og brystparti. Det er en skånsom behandling som strammer din hud op og revitaliserer den ved at reducere rynker og furer, samtidigt med pigmentforandringer fjernes.

Behandlingen er meget skånsom - du vil blot opleve lidt rødmen og varme i huden. Normalt vil du kunne gå på arbejde umiddelbart efter en behandling.

Anti age laser
Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvad er det for en behandling?

PicoSure betragtes som en revolution inden for den kosmetiske laserbehandling, fordi den er både mere effektiv, skånsom og sikker end de traditionelle laserbehandlinger. En PicoSure-laser arbejder ved en højere frekvens end de traditionelle lasere og tilfører samtidigt ikke varme til huden. Det gør, at huden hurtigere heler op, og så reducerer det risikoen for bivirkninger.

Den nye og revolutionerende behandling betyder for dig som kunde:

  • En mere effektiv og skånsom behandling, som ikke tilfører varme til huden eller vævet som man ellers oplever det ved de traditionelle laserbehandlinger
  • Hurtigere heling, fordi huden ikke tilføres varme og dermed skades på samme måde som ved traditionelle laserbehandlinger

Hvor mange behandlinger kræves?

I de fleste tilfælde er 2-3 behandlinger nok til at give et synligt og tilfredsstillende resultat. Efter behandlingen er det vigtigt, at du bruger en creme med en høj faktor og ikke udsætter det behandlede område for sollys i de første 4 uger efter behandlingen. Vi anbefaler også, at du dækker det aktuelle område til i de sidste uger før behandling, fordi vi ikke kan behandle hud som har været udsat for sollys for nyligt.

Ud over en let rødmen og varme i huden, som gradvist reduceres i løbet af dagen, vil man normalt ikke opleve andre bivirkninger. Du kan derfor også tage tilbage på jobbet, til møde eller ud og mødes med veninderne umiddelbart efter en behandling.

Udviklet af www.online-results.dk