akne ar

Effektiv fjernelse af ar fra akne

Hos Real Skin kan vi hjælpe dig af med dine ar efter akne på en både effektiv og skånsom måde. Vi udfører laserbehandling med den nyeste teknologi - PicoSure. I løbet af bare 2-3 behandlinger kan du blive fri for dine ar og få en pænere og glattere hud.

PicoSure er den skånsomste laserbehandling på markedet - du vil blot opleve en let rødmen og varme i huden. Du vil normalt kunne gå på arbejde umiddelbart efter en behandling.

Akne
Book en gratis konsultation

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvordan behandles akne ar med PicoSure?

PicoSure betragtes som en revolution inden for laserbehandling, fordi det er en både mere effektiv, blid og sikker behandling end de traditionelle laserbehandlinger. PicoSure arbejder ved højere frekvens end traditionelle lasere og tilfører samtidigt ikke varme til huden. Dette gør, at huden hurtigere heler og reducerer risikoen for bivirkninger.

Denne nye og revolutionerende behandling betyder:

  • En effektivere og skånsommere behandling, som ikke tilfører varme til huden som man ellers oplever det ved traditionelle laserbehandlinger
  • En hurtigere heling, fordi huden ikke tilføres varme og skades på samme vis som ved traditionelle laserbehandlinger

Hvor mange behandlinger kræves der?

En behandling tager 20-30 minutter og i de fleste tilfælde er 2-3 behandlinger nok til at give et tilfredsstillende resultat.

Ud over en lille smule rødmen og en varme i huden, som gradvist reduceres i løbet af dagen, vil man normalt ikke opleve bivirkninger. Du kan derfor også tage tilbage på jobbet, til møde eller ud til sociale aktiviteter umiddelbart efter en behandling.

Udviklet af www.online-results.dk